Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Δεν μασάμε ρε..

     Γιασάν ρε μόρτη πρωθυπουργέ! Πάρ΄τους τα σώβρακα μεγάλε! Μή μασάς λέμε.
     Εσύ μόνο να βαράς παλαμάκια στον ιπποπόταμο Μπένυ, στο ανθρώπινο αυτό υποείδος που μαζεύει ξανά τα ζόμπι του, ώστε με την πρώτη ευκαιρία να συνεχίσει το καταστροφικό έργο του ΠαΣοΚ.
     Γιασάν ρε μάγκα! Χειροκρότα λέμε τον μέγα συνταγματολόγο! Εκεί κατάντησες. Τέτοια ξεφτίλα!
     Χειροκρότα ρε ντροπή της μαγκιάς τον εμπνευστή των χαρατσιών, και των νόμων περί (αν)ευθύνης των υπουργών.
     Κι ας ζει το 31% των ελλήνων στην φτώχεια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat. Κι ας μην έχουν ούτε για τις βασικές ανάγκες. Κι αυτά είναι στοιχεία για το 2011. Φαντάσου ποιά είναι η αλήθεια για το 2012!
     Βάζε εσύ καινούργιους φόρους, χαράτσια και εισφορές που γεννάει το λιπαρό μυαλό του συνεταίρου σου. Χρέωνε τους έλληνες με πλασματικά και παράνομα χρέη. Και μετά βάζε τον κάθε Θεοχάρη να διατάζει ποινικές διώξεις σε όσους χρωστάνε λέει 5000 στην εφορία.
     Αλήθεια αυτόν τον τελευταίο, που ο ίδιος έχει αυτοχαρακτηριστεί  ''μαϊμού της τεχνολογίας'', πρώην στέλεχος της Lehman Brothers, εσύ τον διάλεξες;  Δικιά σου ιδέα ήταν ή στον ''φορέσανε'' κι αυτόν σαν το τραπεζίτη των οικονομικών; 
     Άλλο τώραΜαθαίνουμε απ το διαδύκτιο ότι το υπουργείο Υγείας προσανατολίζεται να μειώσει ή και να σταματήσει την εισαγωγή αίματος απ το εξωτερικό για οικονομικούς λόγους, και για να ενισχύσει λέει τον εθελοντισμό των ελλήνων! Να κόψεις τα ''βαριά'' ρε μάγκα γιατί σε πειράζουν!
     Ποιόν ''εθελοντισμό'' ρε κουτσαβάκι της συμφοράς; Ρε συ ο κόσμος παραμιλάει κι εσείς έχετε βαλθεί να του ρουφήξετε και το αίμα στην κυριολεξία; Είπαμε. Καλό το ''καλαματιανό'' και πρώτης ποιότητας, αλλά εσείς τον έχετε κάψει τελείως τον σκληρό!
     Σου μιλάω έτσι ρε μόρτη μπας και καταλάβεις. Αφού αυτή είναι η γλώσσα σου και η συμπεριφορά σου, έτσι μόνο μπορεί να ''πάρεις γραμμή'' τί τρέχει.
     Άντε μου τώρα για κανά ''ψύλλο'' να ξεθολώσεις, γιατί σε πνίξανε τα βάσανα και οι ευθύνες για τον λαό!
     Κι άμα ''ισιώσεις'' έλα από δώ. Έχουμε να σου πούμε κι άλλα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου