Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Αχ! Κου-ρε-λά-κη, Κου-ρε-λά-κη..

     Αυτό, που κάθε πρωί έχω του κόσμου τις απορίες, πολύ μ' έχει κουράσει!
     Να ρωτήσω: Άνοιξε χθες η ΕΡΤ;  Όχι;
     Τότε εκείνος ο Κουρέλης ο κουρελής, το καταξεσκισμένο πολιτικό κουρέλι, γιατί πήγε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (μμμμμ..);
     Το ΠΡΩΊ δεν είχε πει ότι δεν θα πάει αν δεν ανοίξουν οι συχνότητες;
     Μήπως, (επειδή και αυτός και ο χοντρός είναι κουτοπόνηροι και παίζουν με τις λέξεις) άνοιξε κάποια άλλη, ή άλλου είδους Δημόσια τηλεόραση; Ούτε κι αυτό..

     Εν τω μεταξύ όλες αυτές τις μέρες όλο ''δημόσια τηλεόραση'' και ''δημόσια τηλεόραση''. Για ΕΡΤ δεν λένε τίποτα. Η ΕΡΤ λένε δεν υπάρχει.
     Κι αυτό που βλέπω εγώ μέρα-νύχτα στο ίντερνετ τί είναι; Το φάντασμα του νεροχύτη;
     Την καταργήσανε λέει, με Κοινή Υπουργική Απόφαση!  Ε, και;
      Κι εμείς έχουμε καταργήσει αυτούς με κοινή λαϊκή απόφαση, κι όλο μπροστά μας τους βλέπουμε!

     Κύριε Κουρέλη κουρελή, αφού πρώτα σου πω και μην το πάρεις ως κολακεία, ότι απ' τους τρείς είσαι ο πιό σιχαμένος, να σε ρωτήσω δυό τρία πράγματα να μου φύγουν οι απορίες:
     Στο σπίτι τους καθρέφτες τους έχεις καλύψει, ή θέλεις να βλέπεις τί φτιάχνει η Φύση στις μεγάλες της κακοκεφιές; Την γυναίκα σου και τα παιδιά σου τους κοιτάς στα μάτια;
     Το άλλο πάλι: Μ' εκείνο το ''δημοκρατική'' στον τίτλο του αποκόμματός σου, τί εννοείς; Ότι εσείς είσαστε η πραγματικά δημοκρατική αριστερά; Σε αντιδιαστολή με ποιάν;
     Υπαινίσσεσαι δηλαδή ότι υπάρχει και άλλη Αριστερά μη δημοκρατική, φασιστική να πούμε;
     Εμ, πέστο μας λοιπόν, που χρόνια και ζαμάνια όλοι οι αριστεροί έχουν πρήξει όλους τους υπόλοιπους ότι η Αριστερά συμπίπτει με την Δημοκρατία!
     Τελευταία απορία: Θεωρείς τον εαυτό σου δημοκράτη αριστερό; Αλλά τί ρωτάω; Εδώ θεωρείς ότι ανήκεις στα σπονδυλωτά όπως ο άνθρωπος, και όχι στα ασπόνδυλα, όπως τα σκουλήκια!

     Μ' αυτές τις λίγες απορίες σε παραδίδω ''εις την μήνιν'' των συντρόφων σου..

     Στην χλεύη της Ιστορίας έχεις παραδοθεί ο ίδιος!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου