Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Καν' το μόνος σου..

     Το περασμένο λοιπόν σαββατοκύριακο ο υπουργός Προστασίας των Μεγκάλων επενδύσεων περιόδευσε στην επαρχία για να δει και να συζητήσει ''με την κοινωνία'' τα προβλήματα εγκληματικότητας της περιοχής.

     Εκεί και μετά την ανοιχτή συγκέντρωση όπου ακούστηκαν τα γνωστά περί ''τυχερούληδες που είσαστε, πώς σας προσέχει η μαμά-Πολιτεία'', και περί  ''το φως στο τούνελ που βλέπετε, δεν είναι το τρένο που θα σας πατήσει, είναι η ανάπτυξη που έρχεται!'', και αφού έφυγε ο όχλος καθησυχασμένος, ειπώθηκαν και οι αλήθειες.

     Και οι αλήθειες που ειπώθηκαν σε στενό, πολύ στενό κύκλο, σε τοπικούς παραταξιακούς και κομματικούς άρχοντες και αρχοντόπουλα, ήταν τούτες:

     ''Πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, εσείς και οι πολίτες. Το κράτος δεν έχει καμία δυνατότητα ούτε σε έμψυχο δυναμικό, ούτε σε εξοπλισμό, ούτε καν για μετακινήσεις. Ό,τι κάνετε μόνοι σας, εθελοντικά, από πυροπροστασία, μέχρι προστασία της κοινωνικής ειρήνης και μέχρι προστασία από την εγκληματικότητα. Βγάλτε τα πέρα μόνοι σας!''.

     Αυτό λοιπόν είναι το κράτος μας! Ένα '' κράτος-do it yourself '', που έχει απομείνει μόνον ως φορομπηχτικός και κατασταλτικός μηχανισμός.
     Ένα κράτος όπου το έμψυχο δυναμικό του υπουργείου Προ-Πο ασχολείται το μισό στην προστασία βουλευτών και ''υψηλών'' προσώπων, και το άλλο μισό ασχολείται με την σύλληψη φοροφυγάδων των πέντε χιλιάδων ευρώ!
     Και όπου με κάτι ψιλά που απόμειναν από τα κονδύλια του ίδιου υπουργείου, αγοράζουν και στοκάρουν χημικά,  ''μπας και όταν''  ξεσηκωθεί ο εχθρός, πλέον, λαός!

     Καμία μέριμνα για τον πολίτη, πλην του εκφοβισμού και του εκβιασμού. Ένα κράτος-φεουδάρχης, με απόλυτη δικαιοδοσία ζωής ή θανάτου επί των δούλων-πολιτών του!

     Αυτό προφανώς είναι το κράτος στο οποίο οραματίστηκε να ''πρωθυπουργεύσει'' ο απόγονος της τιμημένης γιαγιάς Πηνελόπης.
     Και που οικοδομεί σιγά-σιγά συνεπικουρούμενος από τους ''προοδευτικούς'' συνεταίρους του!

     Κατά τ' άλλα, όπως λέει και η αυτού Χυδαιότης αρχηγός Μπένυ, αν δεν ψηφιστεί το ''αντιρατσιστικό'' νομοσχέδιο η Δημοκρατία θα αυτοκτονήσει!!!

     Να μη σε τρομάξουμε Χυδαιότατε Υπερόπτη, αλλά η Δημοκρατία έχει ήδη αυτοκτονήσει..
     ..την μέρα που γεννήθηκες!..

     Υ.Γ.    Και μία συμβουλή-προτροπή αρχηγέ Μπένυ: αυτό το δαχτυλάκι, όπως εδώ στην φωτογραφία, περιόρισέ το λίγο, γιατί πολύ φοβάμαι πως θα το βρείς κάποια μέρα εκεί που δεν θέλεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου