Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Μπουμπούκιασε η Υγεία !

     Το θέμα δεν θα ήταν και τόσο σοβαρό, αν δεν ήταν εξαιρετικά γελοίο και απολύτως προκλητικό.

     Εξηγούμαι
     Με τα τόσα σοβαρά κοινωνικά και κρατικά προβλήματα, θα του πήγαινε πολύ του πιό γελοίου μνημονιακού πολιτικού να ξανασχοληθούμε μαζί του.
     Αν δεν ήταν τόσο πολύ προκλητική η απόφαση του ''πρωθυπουργού'' να τον υπουργοποιήσει και μάλιστα σε ένα πολύ ευαίσθητο υπουργείο.

     Η απόφαση αυτή ''μυρίζει'', αφ' ενός πλήρη αδιαφορία προς την κοινή γνώμη, και αφ' ετέρου την φααιστική νοοτροπία του ''ο,τι θέλω κάνω'', του ''πρωθυπουργού''.
     Μία νοοτροπία που στο τέλος θα οδηγήσει στον γκρεμό όχι μόνον τον ίδιο, αλλά και όλους μας.

     Από την άλλη πλευρά, η υπουργοποίηση αυτή δίνει το στίγμα της ''νέας'' κυβέρνησης. Απομυθοποιεί άμεσα στα μάτια του λαού την σοβαρότητα του κυβερνητικού σχήματος, αμφισβητεί την κριτική σκέψη και αποκαλύπτει την ανεπάρκεια του επικεφαλής πρωθυπουργού.

     Από όλον αυτό τον εσμό της ''δικομματικής'' δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε άλλο από αυταρχισμό, αδικία, και πλήρη κοινωνική κατάρρευση.

     Ζούμε τις τραγικότερες ώρες του σύγχρονου ελληνικού δράματος,  κι ας μην το 'χουμε εντελώς συνειδητοποιήσει.
     Η χώρα κυβερνημένη από ένα τσούρμο δοσιλόγων πλέει πλησίστια προς τα βράχια.

     Και η κυβέρνηση αυτή, ενός ψεύτη, κι ενός εκπρόσωπου του λιγότερο από 5% των πολιτών, δεν έχει καμία ηθική νομιμοποίηση, και ίσως είναι και συνταγματικά προβληματική.

     Η απαλλαγή από όλους αυτούς είναι πιά μονόδρομος.
     Οι πολίτες οφείλουν να ξεσηκωθούν.

     Υ.Γ. Η πληροφορία ότι η συγκεκριμένη υπουργοποίηση έγινε γιατί ο νέος υπουργός είναι ειδικός στα ''ληγμένα'' με τα οποία κατάντησε έτσι, απορρίπτεται.
            Οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην διαταραγμένη ψυχική και πνευματική υγεία άλλου..

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου