Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Επιμειξία ή Αιμομιξία;

     Μετά από τριάντα χρόνια ακριβώς (1981-2011), ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της φύσης!

     Δειλά και ντροπαλά στην αρχή όπως όλα τα παράνομα ζευγάρια, που στην αρχή χρειάζονται και κάποιον κολλητό μαζί, έτσι για το ''ξεκάρφωμα'', πότε την Παπα-Δήμαινα, πότε τον ανεκδιήγητο Κουρέλη, ξεκίνησε ο έρωτας του αιώνα.

     Σήμερα, δύο χρόνια μετά, κι αφού οι ''πομπές'' τους έχουν κάνει τον γύρο της υφηλίου, κι ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι, δεν χρειάζονται πιά ''μπροστινούς'' και φερετζέδες για να ζήσουν το τρελό τους πάθος!

     Κάποιοι λένε ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά είδη, που η μακροχρόνια σχέση μίσους-πάθους τα έφερε κοντά.
    Μάλλον όμως πρόκειται για συγγενείς εξ αίματος, που τουλάχιστον ο ένας τους είχε αλλάξει όνομα και τους νόμιζαν για ξένους.

     Στο πέρα απ' τον άνθρωπο ζωϊκό βασίλειο, η Φύση επιτρέπει τόσο επιμειξίες όσο και αιμομιξίες.
     Το πρόβλημα είναι ότι στο ανθρώπινο είδος (λέμε τώρα!), ό,τι προκύψει από μιά τέτοια ένωση, είτε πρόκειται για επιμειξία, είτε πολύ περισσότερο για αιμομιξία, θα είναι μούλικο!

     Και τον μούλο κανείς δεν τον θέλει.  Όλοι ως μούλο τον αντιμετωπίζουν. Ακόμα κι οι στενοί συγγενείς-ψηφοφόροι.  Πόσο μάλλον οι πιό ξένοι!

     Θα σέρνει πάντα τις αμαρτίες των γονιών του στο αίμα του, και θα αναδεικνύει πάντα ό,τι χειρότερο ελάττωμα έχει πάρει απ' τον καθένα τους.

     Είναι σίγουρο ότι οι άνομοι τούτοι εραστές θα περιθωριοποιηθούν και θα αποβληθούν από την κοινωνία. 

     Το δε μούλικό τους θα καταλήξει μετά την ολιγόμηνη ζωή του σε κάποια γυάλα, ως ΕΚΘΕΜΑ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗΣ στο μουσείο της Πολιτικής Ιστορίας!

     Το θέμα είναι ότι ως τότε τα ''συνουσιάτικα'' ( κατά το γ@@@σιάτικα ), θα τα πληρώνει ο λαός!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου