Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΔημοσιογραΒΙΑ..

     Εκτός από την οικονομική και ψυχολογική βία που ασκεί η οιονεί φασιστική κυβέρνηση..
     ..υπάρχει και η προπαγανδιστική βία, η βία της πλύσης εγκεφάλου που ασκείται συνεχώς και ολοένα πιό εντατικά, με ψέματα και διαστρεβλώσεις ιστορικών στοιχείων και φιλοσοφικών εννοιών!

     Στην προσπάθειά της να παραμείνει στην εξουσία η μειοψηφική στον λαό αυτή κυβέρνηση,(με το ζόρι αντιπροσωπεύει ένα 25-27% των πολιτών), επιχειρεί με τα τάνκς της κατευθυνόμενης ενημέρωσης να παρουσιάσει σαν υπόλογους απέναντι στην δικαιοσύνη όλους όσους αντιτίθενται στην εγκληματική κατά του έθνους πολιτική της.

     Ξεκίνησε η πλύση εγκεφάλου ήδη να στοχοποιεί εκτός από ακροδεξιές-ναζιστικές οργανώσεις και όποια λαϊκή αντίδραση και κινητοποίηση, σε όποιον πολιτικό χώρο κι αν βρίσκεται.

     Δεν είναι μακριά η μέρα που η εξίσωση: ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ=ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, θα κυριαρχήσει στην ''διαλεκτική'' της κυβερνητικής-τροϊκανής δημοσιογραΒίας..

     Αφού ρωτήσουμε τον γνήσια ακροδεξιό ''πρωθυπουργό'', αν:

     Θεωρεί ''βία'' την επανάσταση του 1821, που χωρίς αυτή δεν θα υπήρχε σήμερα ελληνικό κράτος..

     Θεωρεί ''βία'' τη αντίσταση στους εισβολείς, που χωρίς αυτή δεν θα υπήρχε το έπος του 1940..

     Θεωρεί ''βία'' τις κοινωνικές επαναστάσεις, που χωρίς αυτές δεν θα υπήρχαν σήμερα ούτε κοινωνικό κράτος, ούτε εργασιακά δικαιώματα, ούτε καν η ''διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων''..

     Κι αφού του υπενθυμίσουμε πως:
     Όπως το 1821 έτσι και σήμερα υπάρχει μία εγκατεστημένη ξενοκρατία και μία ''καθεστηκυία τάξη'', ένα καθεστώς βολεμένων, έναντι του χειμαζόμενου λαού..
     Όπως το 1940 έτσι και σήμερα υπάρχουν εισβολείς που επιβουλεύονται τον πλούτο, την κυριαρχία, και ίσως την εδαφική ακεραιότητα της χώρας..

     Θα του ξεκαθαρίσουμε ότι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

     Και θα τον συμβουλεύσουμε (ως λαός) να σταματήσει η ίδια η κυβέρνησή του να παράγει βία..
     Και να σταματήσει την προσπάθεια ποινικοποίησης των ιδεών και των διεκδικήσεων της κοινωνίας..

     Αλλοιώς θα έχει καταλύσει ο ίδιος και βιαίως την δημοκρατία και το Σύνταγμα..
     ..και ο λαός θα δικαιούται να αντισταθεί..
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου