Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Βάστα με να σε βαστώ..

     ''Να ζητήσω απ' τον κύριο πρωθυπουργό να με καλύψει για το θέμα των υποβρυχίων; Γιατί όχι το αντίστροφο; Να ζητήσει δηλαδή ο πρωθυπουργός να τον καλύψω εγώ;''
     Είπε, με το γνωστό ύφος, η Αυτού Χυδαιότης, αντιπρόεδρος, υπουργός των εξωτερικών, και πρόεδρος του ΠαΣοΚ!

     Καταλάβαμε όλοι;
     Οι δυό τους είναι δεσμευμένοι ο ένας απέναντι του άλλου με μυστικά αξιόποινα, σφιχταγκαλιασμένοι σ' έναν ανόσιο χορό αλληλοεκβιασμών!

     Και έχουν την απαίτηση, οι προφανώς έχοντες λερωμένη την φωλιά τους, να θεωρούνται αξιόπιστοι, και να κυβερνούν μιά χώρα σέρνοντας τον λαό της στην εξαθλίωση!

     Δεν υπάρχει περίπτωση τα πολιτικά αυτά αποβράσματα να βρίσκονται στην εξουσία, και συγχρόνως να υπάρχει ελπίδα σωτηρίας για τον τόπο.
     Απολύτως καμία!

     Να δένονται μεταξύ τους με βρώμικα μυστικά, και συγχρόνως να είναι υποχείρια (ποιός ξέρει με ποιές άλλες αμαρτωλές συμφωνίες) της τρόϊκας και των τοκογλύφων-δανειστών! Και να θέλουν να πιστεύουμε ότι νοιάζονται να σώσουν τον τόπο!

     Ήδη ο απίθανος ''πρωθυπουργός'' εκλιπαρεί γονατιστός παρασκηνιακά τα αφεντικά του, να δώσουν λίγους μήνες παράταση στην επιβολή νέων μέτρων, ώστε να προλάβει να έχει στις επόμενες εκλογές κάποιες ελπίδες σωτηρίας!

     Ήδη η ''απογείωση'' που θα γινόταν τον Σεπτέμβριο, όπως μας έταζε (έχοντας καταφανώς στο μυαλό του τις γερμανικές εκλογές και την νίκη της αφεντικίνας) είναι εδώ:
     Η τρόϊκα θέτει ως προαπαιτούμενο το κλείσιμο των ΕΑΣ και ΕΛΒΟ, για να δοθεί η δόση των 2 δις ευρώ!
     Για στοχευμένες περικοπές συντάξεων κάνει λόγο ο εγκάθετος υπουργός οικονομικών καθώς χθες προδιέγραψε μείωση των συντάξεων του ΤΕΒΕ κατά 220 ευρώ, αλλά και ισοπέδωση των ''ευγενών Ταμείων''!

     Μόνο μέτρα, κι άλλα μέτρα, 
     και μειώσεις μισθών,
     αυξήσεις φόρων,
     κατασχέσεις καταθέσεων,
     κρυφές συμβάσεις με εργολάβους τοκιστές και διεθνείς σουλατσαδόρους,
     και κρυφές, ανομολόγητες εθνικές παραχωρήσεις.

     ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

     Έρμη Ελλάδα, και κακόμοιρε λαέ..
     ..πόσο χαμηλά πέσατε!..
   
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου