Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Κάγκελα παντού..

     Κάγκελα:
     Τα διαχρονικά σύμβολα κάθε απολυταρχικού καθεστώτος.
     Τα αγαπημένα ''αξεσουάρ'' κάθε λαομίσητου πολιτικού, που του προσδίδουν μία πλαστή αίσθηση ασφάλειας απέναντι σε έναν λαό  (κάθε λαό) που όταν και αν αποφασίσει να αντισταθεί, τα κάγκελα θα  είναι το μικρότερο πρόβλημα..

     Απομονώνουν και προστατεύονται με κάγκελα απ' τους πολίτες, τους ίδιους πολίτες που σε λίγους μήνες θα καλέσουν να τους ψηφίσουν!

     ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΑ !
     Παραβλέποντας ότι ο ίδιος ο λαός έχει κάνει ήδη μέσα του αυτόν τον διαχωρισμό: Από την μιά μεριά οι επίορκοι πολιτικοί και κυβερνήτες, οιονεί δωσίλογοι και προδότες του λαού, κι από την άλλη ο ίδιος ο προδομένος λαός!

     Και δεν καταλαβαίνουν ότι με τα κάγκελα μόνον το σώμα μπορούν  να περιορίσουν. Κι αυτό πρόσκαιρα..
     Η ψυχή και το μυαλό δεν παίρνουν περιορισμούς και σιδεροφράγματα!

     Και δεν καταλαβαίνουν επίσης ότι αυτός που είναι έξω από τα κάγκελα είναι ο κόσμος, ο λαός! Ελεύθερος παρά την επιφανειακή σκλαβιά του γιατί είναι εύκαιρος ανά πάσα στιγμή να πάρει τις τύχες στα χέρια του!
     Εκείνοι που είναι από μέσα, φυλακισμένοι και περιορισμένοι, σκλάβοι των βρώμικων φιλοδοξιών και των ανίερων εξαρτήσεών τους, είναι οι ίδιοι που βάζουν τα κάγκελα..

     Και που όταν βγούν απ' την οικειοθελή τους απομόνωση, θα πρέπει να μπούν σε άλλα ''κλουβιά'' σιδηρόφρακτα, σε πραγματική φυλακή, για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εναντίον της χώρας!

     Άμποτε, αμήν, και με τό καλό!..
   

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου