Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ήταν όλοι τους Τραπεζίτες.. *

     * Ο τίτλος παραπέμπει ευθέως και καθαρά στην πολύ καλή ταινία: ''Ήταν όλοι τους καθάρματα''.

     Γιατί πράγματι είναι καθάρματα!

     Προεξάρχοντος εκείνου του δίποδου κτήνους (**) του υπουργείου οικονομικών, που χωρίς ποτέ να έχει εκλεγεί, χωρίς να έχει καμία λαϊκή νομιμοποίηση, καθορίζει την εθνική οικονομική και ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πολιτική!

     Αποφάσισε μόνος του (κατ΄εντολή βεβαίως του γερμανού ομολόγου του) ότι οι γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις και το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο ανήκουν στην σφαίρα του παρελθόντος, ενώ αυτός ασχολείται μόνον με το μέλλον!!

     Εννοώντας προφανώς το μέλλον το δικό του, της κυβέρνησης, των ευρωπαίων τοκογλύφων και των τραπεζών!

      Και προκαταλαμβάνοντας με το έτσι θέλω την Εθνική πολιτική για το μεγάλο οικονομικό, αλλά και συμβολικό αυτό, ζήτημα τιμής για την πατρίδα μας.

     Είπε επίσης ότι είναι σπουδαιότερο (κατά τον ίδιο) η επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους, υπονοώντας το περίφημο ''ομόλογο των πενήντα ετών'', και αφήνοντας βάσιμες υποψίες ότι επίκειται αδιαφανής και επαίσχυντη ανταλλαγή:
     Το πεντηκονταετές ομόλογο, για τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο!!!

     Καταλάβαμε όλοι; 
     Προτιμάει το δίποδο τέρας την υποθήκευση του μόχθου του ελληνικού λαού, και της εθνικής ανεξαρτησίας για  ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ με μόνο όφελος μιά μικρή μείωση των τοκογλυφικών επιτοκίων, από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ και ανακούφιση των πολιτών, που θα προέκυπτε από την αποπληρωμή, έστω και σταδιακά, του υπέρογκου ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

     Πρόκειται για ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ !

     Την ντροπή και το άγος των νέων δωσιλόγων και προδοτών μπορεί να ξεπλύνει μόνον μία απόφαση Ειδικού Δικαστηρίου..

     Απόφαση καταδικαστική στην εσχάτη των ποινών, όπως προβλέπεται για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΑΥΤΗ ΠΟΤΕ !
     Δεν θέλουμε αίμα!
     Θέλουμε τις ζωές μας και την πατρίδα μας πίσω!..

     Απλώς να υπάρξει η ποινή αυτή κάποτε, για να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη..
     ..και η ανατροπή τους ΤΩΡΑ, για να γλυτώσει η Ελλάδα!..


     (**)   Για κάποιον που ειρωνεύεται ένα ζευγάρι που προχώρησε σε έκτρωση επειδή έμειναν και οι δύο άνεργοι, λέγοντας: ''Είναι αστείοι, άξιοι της τύχης τους'', ο χαρακτηρισμός ''δίποδο κτήνος'', είναι ο ηπιότερος που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς..


   
     

1 σχόλιο: