Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Και τώρα; Ποιός φταίει;

     Λοιπόν κύριε ''πρωθυπουργέ'' της πλάκας, μετά την χθεσινή δίωξη σε βαθμό κακουργήματος του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, θα μας πείτε ποιός φταίει;
     Να σας πώ εγώ. Φταίει εκείνος τον οποίο διαδεχθήκατε στην ηγεσία της παράταξης με την οποία γίνατε πρωθυπουργός (λέμε τώρα!).
    Όχι γιατί όπως μόλις προχθές είπε το Στουρνάρι που διαλέξατε ή σας επέβαλαν για υπουργό οικονομικών, επί πρωθυπουργίας εκείνου και συγκεκριμένα την διετία 2007-2009 ''καταστράφηκε'' η Ελλάδα! Όχι βέβαια! Το Στουρνάρι δεν έχει ακούσει τίποτα για την ''δημιουργική λογιστική'' του Κιτρινιάρη. Ούτε για τα δανεικά που έπαιρνε αφειδώς ο μεγάλος Τυχοδιώκτης για να κάνει ''κοινωνική πολιτική'' διορίζοντας τους ψηφοφόρους του.
     Και βέβαια δεν βρήκατε μισή κουβέντα για να υπεραπιστείτε εκείνον που δεν σας άφησε να παραμείνετε αυτό που θα έπρεπε να είστε ακόμα: το αποπαίδι της πολιτικής.  Εκείνον που για να του αποσπάσετε μιά χειραψία το 2004 στριμωχνόσαστε μαζί με τους ''κοινούς θνητούς'' (υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες στο προσωπικό μου αρχείο).
     Φταίει εκείνος που θέλοντας να στηρίξει την παράταξη, σας στηρίζει ακόμα. Και σε αυτό πραγματικά φταίει..
     Γιατί αλλοιώς δεν θα έίσαστε σήμερα πρωθυπουργός (έστω και της πλάκας), για να μπορείτε να συγκαλύψετε τα εγκλήματα του Ηλίθιου και των πρωτοπαλίκαρών του.
     Τί θα πείτε τώρα στον ελληνικό λαό; Πώς θα δικαιολογήσετε την κάλυψη που παρέχετε στον ολετήρα που αποδεικνύεται πιά ότι κατέστρεψε την χώρα βάσει σχεδίου;
     Και αυτόματα δεν γίνεστε και σεις συνένοχος; Αυτουργός;
     Κι αφού συνεχίζετε την ίδια πολιτική, το ίδιο σχέδιο μ' αυτόν δεν είστε δύο φορές ολετήρας;
     Κάποτε υποσχεθήκατε την ''πολιτική άνοιξη'' αυτού του τόπου και κάποιοι αφελείς σας πίστεψαν. Οι πιό πολλοί όμως πιστεύαμε ότι για να φέρει κανείς την οποιαδήποτε ''άνοιξη'' πρέπει να την έχει πρώτα μέσα του. Να την κουβαλάει στην ψυχή του.
     Κι εσείς το μόνο που έχετε μέσα σας είναι η βαρυχειμωνιά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου