Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί Χαίρεται ο Κόσμος και Χαμογελά, Πατέρα;

     Γιατί ο κος Στουρνάρας ''επιτελεί έργο'' παιδί μου. Γιατί πήρε τα συγχαρητήρια του Σόϊμπλε. 
     Γιατί τα πήρε; Διότι με το έργο που επιτελεί θα εξαφανίσει και το τελευταίο ίχνος ζωής στην ήδη ετοιμοθάνατη οικονομία μας. Διότι θα καταστήσει παράνομους τα τρία τέταρτα των ελλήνων πολιτών, που δεν έχουν και δεν θα πληρώσουν τα διάφορα χαράτσια που μηχανεύεται. Διότι θα φτάσει την ανεργία στο 35-40%. Διότι τελικά θα οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σε εξέγερση και αιματοχυσία.
     Χαίρεται ο κόσμος γιατί ο ψηλός και άμυαλος, όπως πιά φαίνεται, πρωθυπουργός, έριξε κάποτε μιά κυβέρνηση για ''εθνικούς'' λόγους., ενώ τώρα ανέχεται επιτροπείες και μείωση της Εθνικής κυριαρχίας και άρα και ανεξαρτησίας. Και όπως φαίνεται επίσης θα σπάσει κάθε ρεκόρ ψευδολογίας και τυχοδιωκτισμού. Να μη χαίρεται κανείς;
     Επίσης χαίρεται γιατί εκείνη η γηραλαία Προεδρική μαριονέτα, ενώ ήταν ''αντιστασιακός'' στην ηλικία των δεκαπέντε χρονών τώρα δεν έχει τίποτα να ψελίσει καν, για την γενοκτονία που υφίστανται οι έλληνες από τους ίδιους κατακτητές, εναντίον των οποίων ο ίδιος ''αντιστάθηκε'' τότε.
     Αλλά κυρίως χαίρεται διότι όλη αυτή η συμφορά, όλη αυτή η απόγνωση και το συσσωρευμένο μίσος της κοινωνίας δεν μπορεί παρά να οδηγήσει τελικά, αργά ή γρήγορα, σε μιά μεγάλη ανατροπή όλης αυτής της παθολογικής κατάστασης.
     Οι διάφοροι ''στουρνάρηδες'', πολιτικοί, τραπεζίτες, καναλάρχες, δείχνουν να μην έχουν καταλάβει ότι κάθε επιπλέον μέτρο που παίρνεται, κάθε επιπλέον φόρος, είναι μιά επιπλέον θηλιά στον δικό τους λαιμό. Κι όταν οι θηλιές αρχίσουν και σφίγγουν θα είναι πιά αργά γι' αυτούς.
     Και είναι τώρα καλό αυτό; Δεν ξέρω αν είναι ή αν φαίνεται καλό.
     Ξέρω όμως ότι θα είναι σίγουρα καλύτερο από αυτό που μας δρομολογούν ήδη, που μας ετοιμάζουν.
     Και θα είναι καλό γιατί θα πάρει ο κόσμος την τύχη στα ίδια του τα χέρια.
     Γι αυτό κε Στουρνάρα, εξακολουθείστε να βγαίνετε στα κανάλια, να επαίρεστε ότι σας έδωσε συγχαρητήρια ο κάθε Σόϊμπλε.
     Καλό μας κάνετε..
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου