Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Βγάλ' τη σκούφια σου και βάρα με

     Και ξαφνικά ενέσκηψε μεγάλος προβληματισμός στο ΠαΣοΚ. Νταβαντούρι μεγάλο και οι γνώμες συγκλίνουν στο εξής δημοκρατικό συμπέρασμα: η Χρυσή Αυγή πρέπει να ανακηρυχτεί παράνομη και να πεταχτεί έξω απ' την Βουλή!
     Τί λε ρε παιδί μου! Μεγαλειώδες! Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα!
     Το κόμμα που το σιχαίνεται το 95% του ελληνικού λαού, που κατάφερε μέσα σε τριάντα χρόνια να καταστρέψει μιά χώρα, το κόμμα που έκανε την παρανομία τρόπο ζωής, που δίδαξε παρανομία, θέλει λέει να εξοβελιστεί ένα άλλο κόμμα ως παράνομο.
     Δηλαδή, για να καταλάβουμε, θέλει να μας προστατέψει από ένα ακραίο κόμμα, διότι αυτοί που το ψήφισαν έκαναν λάθος και παρασύρθηκαν, ενώ αυτοί που ξαναψήφισαν ΠαΣοΚ μετά απ' όλα όσα γίνανε, τα έχουν τετρακόσια; Ιλαρόν!
     Το κόμμα που μας προστάτεψε από Τσοχατζόπουλους, Τσουκάτους, Μαντέληδες, το κόμμα που ανέδειξε πολιτικούς ογκόλιθους τύπου Κουλούρη, Πάγκαλου, Ανδρουλάκη, το κόμμα με το οποίο κι από το οποίο έγινε πρωθυπουργός ένας Σημίτης, το κόμμα που γιγάντωσε τα συνδικάτα και τα έκανε ομότιμα της εξουσίας, που παραχώρησε όλα τα μεγάλα έργα και τις προμήθειες του Δημοσίου σε ''ημέτερους'', που κατέστρεψε την παιδεία, που αποβιομηχάνισε την χώρα, που έκανε τους αγρότες καλλιεργητές προϊόντων χωματερής, που παρέδωσε το μισό Αιγαίο σιωπηρά στις ''γκρίζες ζώνες'' της αμφισβήτησης, που τόλμησε ακόμα και να καταστήσει διαβλητές τις εθνικές εκλογές, που παρέδωσε τέλος την χώρα στους δανειστές και τα μνημόνια, έρχεται τώρα και ζητάει να κηρυχτεί  επικίνδυνο και αντισυνταγματικό  άλλο κόμμα; 
     Το θέατρο του παραλόγου. Τί  Ιονέσκο, τί Μπέκετ και τί Πίντερ; Εδώ έχουμε Βενιζέλο και τους λίγους που απόμειναν σε πλήρη σύγχιση.
     Αν θέλει το ΠαΣοΚ να μας προστατέψει ας αυτοδιαλυθεί. Όσο παραμένει έστω και ως όνομα πάντα θα εμπεριέχει τα σπέρματα όσων κακών δημιούργησε.
     Όσο για την Χρυσή Αυγή αφήστε τη στην κριτική και την διακριτική ευχέρεια του ελληνικού λαού.  Αυτός την μεγάλωσε κι αυτός αν το θελήσει θα την εξαφανίσει.
     ''Αυγά του φιδιού'' πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Αρκεί να μην εκκολάπτονται.
     Και μερικά εκκολάφθηκαν το 1981..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου